Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A rendőrsztori folytatódik

2011. május 25. - Santino89

Eddig teljesen abban a hitben éltem, hogy a folytatásoknak mindig az előző rész erényeit kell fokoznia, és ennek ellenére azért nem tetszik igazából a nézőknek, mert eltűnt az eredetiség hiánya, amit az első rész jelentett.

Ezzel szemben itt a Rendőrsztori 2, melyet ismét Jackie Chan rendezett, de ezúttal nem sikerült felülmúlnia saját magát. Sokkal kevesebb az akciójelenet a Rendőrsztori 2-ben. Az első részben amikor áthajtottak a falun, vagy a buszos jelenet, vagy a végső plázás akció mind-mind felejthetetlenek voltak. Ez a mozi már nem ilyen nagyszabású, poénokból is jóval kevesebbet találhatunk benne, sőt az Rendőrsztori a vége felé egy igencsak komoly, elkeseredett és drámai szállal bővült, ami itt szintén elmarad.

Ennek ellenére egyáltalán nem beszélhetünk rossz filmről, megint elképesztően kreatív bunyókat láthatunk, gondolok itt például a játszótéri összecsapásra, és azért akadnak olyan jelenetek, amiken nagyon lehet röhögni, ilyen May veszekedése Jackie-vel az öltözőben. Egy átlag korabeli hongkongi filmhez képest nagyon kis remek, könnyed akcióval van dolgunk, csak Jackie többi alkotásához képest lehet hiányérzetünk. Nemhiába, az öreg magasra tette a lécet, még ő sem tudja mindig átugrani...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása