Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Help!

2011. március 23. - Santino89

A Beatles és a filmproducerek úgy gondolkodhattak a '60-as évek közepén, hogy ha ennyire bejött az Egy nehéz nap éjszakája, akkor miért ne csinálhatnának még egy filmet saját magukról. Nyilván teljesen ugyanazt a történettelen, funkciótlan életérzést nem lehet kétszer eladni (vagy csak akkor még nem voltak olyan pofátlanok, mint manapság), így ezúttal már jóval többet beleadtak.

A daloknak ugyanúgy nincs az égvilágon semmi közük a cselekményhez, mint a nagy elődben, így igazán nem lehet musicalnek nevezni a Helpet. Történet viszont ezúttal van, illetve igazából csak egy történetváz, amire felfűzték az epizódokat, amolyan Monty Phyton-os humorral megfűszerezve. A srácok továbbra sem váltak színészóriásokká, de senki nem is várta el tőlük. Az az érdekes a Help!-ben, hogy tele van jó ötletekkel, mégsincs meg benne az a szeretnivaló lazaság, mint a Hard day's night-ban. A zene természetesen nagyon színvonalas, de az előzőhöz képest az is alulmarad. Tulajdonképpen kicsit erőltetettnek tűnik a film, hiába próbáltak sokkal többet beleadni lásd sztori + rengeteg, változatos helyszín. Persze, aki szereti a Beatles-t (és létezik olyan, aki nem?), annak simán ajánlható egyszeri megtekintésre a Help!, senki se fog utána segítségért kiáltozni, arra mérget veszek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása