Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bitch Slap

2011. április 24. - Santino89

"Végül mind ribancok leszünk."

Nézzük csak, mi kell egy jó trashfilmbe: jó csajok, pisztolyok, meg vér. Ezt azt hiszem mind ki is pipálhatjuk. A Bitch Slap persze ennél jóval tovább megy, de legalább érzi magán, hogy egy kisköltségvetésű szemét (lásd a zseniális főcím, mely korábbi girl power filmekből van összeollózva), így nem is próbál meg egy percig sem jobbnak tűnni. A történet hatalmas baromság, olyan elképesztően szar csavarokkal, hogy azt már tanítani lehetne. Tulajdonképpen három erőszakos bombázó van a sivatagban. Ha pedig néha van 1-2 flashback, akkor többnyire a világ leggagyibb cgi hátterein szörnyülködhetünk. Továbbá feleslegesen hosszú a film is, 100 perces, pedig ezt bőven el lehetett volna mesélni 80 percben is. Az erőltetett csavaroknak, illetve a sokszoros és túlnyújtott csajbunyóknak hála dagadt ilyen hosszúra a Bitch Slap. Dehát kár is lenne tagadni, hogy mennyire élvezhető: a három bombázó egy másodperc kétséget sem hagy nekünk afelől, hogy színészi tehetségük, vagy a dekoltázsuk miatt kapták-e meg a szerepet. A rendező ráadásul igyekszik adottásgaikat annyira kihangsúlyozni, amennyire azt lehetséges, először csak néhány közelivel, majd jön egy egymást vízzel öntögetős jelenet, kapunk természetesen leszbikus nyalogatásokat is, na meg girlfightot, minden mennyiségben, miközben a cicucok hihetetlen gagyi párbeszédeket mondanak, ami jelentősen növeli a viccfaktort. A Bitch Slap az annyira szar, hogy az már jó kategória elképesztő darabja, amely igazi bűnös élvezetet nyújthat az erre fogékonyak számára.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trashman78 2011.06.04. 15:37:49

Helló!
Szerintem inkább exploitation filmet akartak csinálni
de nem sikerült. Annyira nem karizmatikusak a csajok,
hogy valamelyik a hátán elvigye a filmet.Hiányoznak a hú-
zó nevek. Ez a baj a japcsi neo-sexploitation-el is
(Big tits zombie, Big Tits Dragon, Big Tits Streptease)
nincsenek olyan húzó nevek, mint Reiko Ike, Kaji Meiko,
stb. Ez a film teljesen hiteltelen. A náci zombikon
legalább lehet röhögni.Azért készült, hogy szórakoztat-
son. További jó blogozást, hali!

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.06.05. 18:22:13

Nekem sokkal jobban bejött ez a Náci zombiknál. Ott vagy egy órát kell végigszenvedni, mire történik valami, ez meg az elejétől szórakoztató. A csajok tényleg nem karizmatikusak, inkább a "húdemegbasznám" érzést hozzák elő az emberben, arra meg tökéletesek. Japán neo sexploitationt még nem láttam. Bár megvan itthon a '70-es évekből a Sex and Fury, ha megézem, majd fogok róla írni.
Ilyesmi filmeken szerintem felesleges számon kérni a hitelességet...

trashman78 2011.06.06. 17:49:03

Szia!
A hiteltelent arra értem, hogy nehezen tudom elképzelni
hogy ezek közül a csajok közül bármelyik is, valami
cat-fight után, ne egyből a körmét nézné, hogy letört-e
Nézd meg a Sex & Fury-t, na ott elhiszem, hogy simán
ketté vág a yakuza csajszi, vagy a Zero Woman-t, vagy
valamelyiket a Girl Boss szériából. Akkor majd meglátod
hogy a Bitch Slap milyen röhejes ezekhez képest.Ehhez
bevállalósabb csajok kellenek. Ha jó sex-,ex-,blax
ploitation-t vagy trash-movie-t akarsz nézni, csak a
'70-es évekből szabad válogatni.
Na, további jó filmnézést,hali!

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2011.06.09. 19:06:07

Köszi szépen!

Persze, hogy leállnának utána a műkörmüket nézni, sztem épp ez adja a trash jellegét. Láttad például, ahogy ezek a csajok ástak a filmben. Már ez alapból nagyon vicces.

Ezeket a műfajokat inkább csak érdekességképpen nézem (na jó, néha tényleg egyfajta bűnös élvezet), hogy legyen ezekről is valami elképzelésem, vagy jártasságom velük kapcsolatban.
süti beállítások módosítása