Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Slumber Party Massacre

2011. június 30. - Santino89

A Pizsiparty mészárlás??? Hát baszki, nekem ezt látnom kell!

Na ez egy igazi trashfilm, nem úgy mint a Toxic Avenger, ami direkt túlzó, direkt parodisztikus, és úgy egyáltalán direkt szar. Az igazi trash sosem direkt rossz, egyszerűen csak így sikerül. Ez még persze nem jelenti azt, hogy ezeket a filmeket ne lehetne élvezni.

Tehát adott a halloweeni alaphelyzet: lányok, kertváros, őrült gyilkos. A gyilkos fúróval gyilkol, ami az alapvetően fallikus kés szimbólumnak egyfajta továbbfejlesztett változata, de ennél több karaktert kár vesztegetni a gonoszra, az csak úgy ott van, igazából semmi jelentősége nincs azon kívül, hogy a slasherbe kell egy killer. A pali aki játssza, egy vérbeli ripacs, nagyon gáz, ahogyan forgatja a szemeit. A csajok se sokkal jobbak, nem igazán jellegzetesek, nem is igazán szépek, de azért a biztonság kedvéért mindegyiknek látjuk egy-egy öncélú felvételben a cicijét, vagy a popóját, full premier plánban. A párbeszédek hasonlóan buták és banálisak, néha olyannyira, hogy az ember akaratlanul is felnevet, például amikor kitalálják védtelen főhősnőnkre, hogy az őrült gyilkos "barátja". Meg persze az is tagadhatatlan, hogy a klisék mentén halad a történet, mindig előre tudjuk, hogy mi fog történni.

Mégis azt kell, hogy mondjam, tetszett ez a film. Volt benne némi feszültség, izgalom, lehetett rajta nevetni. A zene ugyan inkább humoros néhol, de összességében mégis pozitív nyomot hagyott bennem. Voltak nagyon jó ötletek, mint például a képen látható hűtős jelenet, vagy amikor a tv-beli gyilkosságot összevágták a valódival. A maga kis amerikai módján vért is láthattunk rendesen. Igazából ez egy tök korrekt, minimál költségvetésű kis horrorocska, ami tökéletesen vállalja azt, amit a címében ígér nekünk: cicit és vért. Közben pedig egy pillanatra sem vált unalmassá, pedig jól eltelt felette az idő. Viszont valahogy még ez is erény, jót lehet mosolyogni a '80-as évek jellegzetes kellékein, mint például a Stallone címlapos Playgirl magazinon. Valószínűleg Tarantino is láthatta annak idején ezt a filmet, ugyanis van benne egy jelenet, amikor az egyik csaj fegyvereket válogat a garázsban a szerszámok között, miközben a másik lány nagy bajban van. Mindezt tök ugyanúgy, mint Butch a Ponyvaregényben. És még a választott fegyver is hasonló!

Szóval, ha felkelti az érdeklődéseteket egy Pizsiparty mészárlás című film, ne habozzatok, megkapjátok amit akartok. Ha pedig különösen szar napotok volt, és mondjuk elegetek van a nőkből, akkor ennél jobb választás nem is nagyon létezik.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jerryco 2013.01.10. 08:00:10

Tök jó, hogy mazsolázva, csupa olyan horrorba botlom az oldalon, amit sikerült már vinyóra tennem és csak megkell néznem. :)
süti beállítások módosítása