Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Halálos iramban 3 - Tokiói hajsza

2011. július 15. - Santino89

Ez a rész nem csak azért rossz, mert nem szerepel benne se Vin Diesel, se Paul Walker, se egy régi karakter. A forgatókönyv miatt rossz. Ez egy videóra készült tucattini film forgatókönyve tízmilliószor látott klisékkel, felejthető karakterekkel. A színészek is szörnyen unalmasak, a főhősnő sem elég dögös, és ahogy a történet kezdődik az maga a sötét borzalom. Ennek alapján egy nézhetetlen, vállalhatatlan fércműnek kellene lennie, mégsem az, ugyanis ettől a résztől kezdve a rendező átvette az egész sorozatot.

És ez nem véletlen. Justin Lin neve talán nem mond sokat, de ő az egyetlen, aki feltunningolta ezt a roncsot. Ugyanis a rendezés kiváló. Az autósjelenetek elsőrangúak, még akkor is ha gyakran inkább egy videojátékra emlékeztetett. A fényképezés kiváló, és láthatunk gyönyörűen megkomponált jeleneteket, például amikor főhősünk befarol a tömegbe. Justin Lin próbálta az átvezető jeleneteket is dinamikusabbá tenni, több-kevesebb sikerrel, ugyanis elég unalmasra sikerültek. Így ez a harmadik rész bár tekinthető egyfajta mélypontnak, ugyanis alapvetően rossz film, mégis szerencsés, hogy Justin Lin miatt új vért pumpált a sorozatba. Kíváncsi leszek most már, hogy a negyedik részből mit sikerült kihoznia.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2011.07.15. 20:35:23

A negyedik nagyon jó, képzeld csak el

Lin + Diesel, + Rodriguez + Walker egy filmben, iszonyat jól kezdődik, nekem nagyon bejött.

Egyébként tényleg z tetszett, hogy videojáték (NFS)-t vitt a filmbe, és a producerek is észrevették, hogy ez a Lin tud rendezni.

de hát pont egy ilyen vájtszeműnek magyarázom ezt

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.05.17. 03:40:57

és még hogy én találok mindenben valami jót,
a színészek pocsékok, a forgatókönyv nulla, a történet gagyi, semmi izgalom, de a rendezééééééééés (úristen)

az NFS szériában külön van drift opció, na most Lin semmi mást nem csinált, mint ebből úgy gondolta jó film lenne, hát nagyon nem lett az, amúgy állítólag időrendben ez az utolsó darabja a szériának
süti beállítások módosítása