Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Christmas Evil

2011. december 25. - Santino89

Még egy karácsonyi horror trash, de ígérem; ez lesz az utolsó.

A Christmas Evil-ben ismét a Télapó gyilkolászik, de van egy hatalmas különbség a Santa's Slay és a Christmas Evil között, ugyanis ez utóbbi gyakorlatilag nézhetetlen. Pedig a film elején megjelenő Troma jelkép láttán már megeresztettem egy félmosolyt, ugyanis ők készítették a Toxikus bosszúálló sorozatot. De úgy látszik 1980-ban még abszolút nem értettek a filmkészítéshez. Ebben a moziban ugyanis gyakorlatilag semmi értékelhetőt nem lehet találni: az egész borzasztóan amatőr, az operatőr nem tudta kezelni a kamerát, nem értett a fényekhez, a rendezőnek semmi ötlete nem volt, a forgatókönyv gagyi dialógusokkal és klisés ötletekkel operál, a színészi munka pedig minősíthetetlenül szar. De még mindezzel nem is lenne akkora baj, ha a film nem lenne nézhetetlenül, elképesztően unalmas. A befejezés pedig olyan szinten katasztrófa, hogy azt még leírni is nehéz. A Mikulásnak öltözött, bekattant, gyilkos átlagemberünk furgonja felszáll az égbe, és elrepül, gyakorlatilag megdicsőül, és felmagasztalódik ez az elmebeteg, aki azért öldökölt, mert nem hittek a felnőttek a Mikulásnak. És a film szerint neki volt igaza.

Összesen két darab értékelhető ötletet találtam ebben az unalomtengerben. Az egyikben a rendőrségre begyűjtik, és azonosítani próbálják az összes Mikulást, a másikban pedig a gyerekek bevédik szüleik elől a gyilkos Télapót. De persze ezek is csak ötletszerűen jók, a megvalósítás természetesen borzasztó.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása