Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmkritika '94 - A felhők fölött három méterrel (1. rész)

2012. december 09. - dvd_94

Az elhalt agysejtjeimért cserébe, megérdemli a bemutatást ez a film is. Még akkor is ha a 14 éves tinilányok forradalmat indítanak ellenem, és a videóim ellen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2012.12.10. 20:26:31

Sajnos csak most volt időm megnézni, de nagyon fasza lett ez a videó. Külön jó ötlet volt, hogy 1 nem egyedül voltál, 2 hogy női szereplőt tettél be magad mellé egy romantikus filmhez. Nagyon feldobta a filmet a hölgy, megvan benne a kellő humor, és jól mutat a kamera előtt :)
Pár hónapja nekem is megfordult a fejemben, hogy a hugommal készítek az Éhezők viadaláról, vagy az új Pókemberről videót, de aztán idő hiányában sajnos elmaradt. De nem baj, mert ezerszer jobban csináltad meg, nagyon jókat röhögtem, különösen az akváriumos rész ütött.
Lényegében csak egyetlen hibája van ennek a videónak, hogy várni kell még a folytatásra :)

A filmet magát egyébként meg akartam nézni eredetileg, így külön köszönet, hogy megkíméltél tőle :D

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2012.12.10. 21:24:23

Ez Ulyses a Bárkából? Értem, hogy honnan hozta át a színészi tehetségét.
Hugo, a sztorimból a több tonnás 13 méteres ragadozó dinoszaurusznak a neve...

Am jó a blog.:D

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2012.12.11. 08:31:35

jaja, én is csak dicsérni tudom megint csak, atyaúristen mekkora rakás szar ez a film, és ezek a hangok, ha valaha is megnézem csakis eredetiben, meg ezek a jelenetek "hééé csúfság!" mondjuk tényleg nem valami szép csaj :D

a film egyetlen hihető momentuma a feleség nyakkendős tanácsa, mely higgyétek el így lesz, csak még túl fiatalok vagytok :D

BarmyArmy 2012.12.14. 20:17:24

Úrrrr isten ,szerencse hogy megmutattad ezt a filmet lehet 1x leszedtem volna.Csak nekem nem tetszik a főszereplő magyar hangja?Tiszta szar.Vannak azért logikus megmozdulások rendesen,ellopja a csaj pénzét a srác az meghívja a saját pénzéből a csajt ennél a résznél a fejemet az asztalba akartam verni,:D mondjuk nem csak itt hanem kb még vagy 15x jelenetnél amit bemutattál,ja és ki ez a hölgy a barátnőd?

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2012.12.15. 13:32:58

@BarmyArmy:

Én már a Bárkában belebaxnám a vízbe, és vissza nem fordulnék érte...

Néma Bob · http://kriptid.blog.hu/ 2013.02.07. 16:28:55

Lol.

H anyukájának a hímringyója a főgeci a Bárkából.:D A Bárka minden szereplője itt kezdi, vagy mi? Vagy ez után a film után sehol nem kaptak szerepet, és a Bárkába gyűltek össze vagy mi a rák?
süti beállítások módosítása