Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Végtelen szerelem

2014. február 20. - Filmbook

Jaj ez nagyon szerelmetes volt, végtelenül szerelmetes, múlt hét péntekjén volt Bálint-nap...

Endless-Love-2.jpg

Idén se maradtunk szerelmes filmek nélkül Végtelen szerelem (Endless love) címmel láthatjuk a mozikban. A műfaja romantikus dráma, aminek az alapját az 1981-ben azonos című film adta. De nézzük részletesebben az újabb modern Rómeó és Júlia mesénket.

A történet kissé elcsépelt, lassan már közhelyes. Adott a Fő hősünk David aktuális rossz fiú, aki bele szeretett az osztály stréber üdvöskéjébe Jadebe, aki bátya halála után, tanulásba temetkezett. David az érettségi osztón se mer lépni, mert most van túl egy nagy csalódáson. Úgy hozza a sors, hogy természetesen, ott parkoló őr ahova a lány és a családja jár étterembe, és az eddig ismeretlen ismerősök egymásra lelnek. Természetesen David féktelen szenvedélye és igazság érzete, első találkozás után bajba keveri Jadet. Később egyre jobban egymásra talál a két fiatal, gyorsan egymásba szeretnek.

Ebbe a filmben is mesterkednek a „gonosz erők” és nem nézik jó szemmel szerelmüket, első körben a két szerelmes megkapja, az életben csalódott és minden hájjal megkent apát, ki azt hiszi tudja mi kell a lányának. Ebből nem enged és irányítani akarja a lánya életét. Mindent megtenne hogy Davidet elválassza a lányától. Annak ellenére, hogy a fiú próbál bevágódni. Később megjelenik David ex-barátnője ki féltékenyen nézi, David boldogságát, és bajba keveri a szeretett férfit.

Jó pólus is megtalálható a filmben Jade anyukája, ki boldogan nézi lánya boldogságát, és próbálja egyengetni David útját is. David apja, ki mindent megtenne azért, hogy megvédje fiát. Jade életben maradt fivére is szembeszáll apjával a fiatalok érdekében.

Sajnos sikerül szétválasztaniuk egy időre a szerelmeseket, és láthatóan mind a ketten szenvednek a másik hiányától. Aztán a drámai pont kicsúcsosodása tehát a már jól ismert háromnegyednél történő műbalhé, de gyorsan megnyugtatok mindenkit, a szerelmesek újból egymásra találnak, hogy a film véget érhessen egy happy enddel.

A színészek ugyan az érzelmek nagy részét jól adják vissza, - különös tekintettel Bruce Greenwoodra, de ugye ő nem tegnap kezdte a szakmát - de a történet átlagos. David megformálásánál egy dührohamos kamaszt sikerült létrehozni, Jade inkább várkastélyból kiszabadulni vágyó hercegnő képét ébreszti bennem. Ámbár jól bemutatja a mai korunk egyik meglepő szülő-gyerek konfliktust a párválasztásnál.

Ha csak egy romantikus estére, vagy egy csöpögős filmre vágytok, tudom ajánlani ezt a filmet. Jó szórakozást, de papírzsebit vigyetek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása