Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy nehéz nap éjszakája

2011. február 13. - Santino89

"- Magukért harcoltam a háborúban!

 - Most bánja, hogy megnyertük, mi?"

Ma úgy hívnánk az ilyesmit, hogy celebfilm. És valóban ennek az alkotásnak semmilyen művészi mondanivalója sincs, sőt az alkotók arra sem vették a fáradtságot, hogy bármilyen történetet kiagyaljanak, vagy hogy egyáltalán megpróbálják beilleszteni valamifajta kontextusba a dalokat. Sőt még magának a címnek sincs semmi köze a filmhez, leszámítva, hogy felcsendül benne többször is a jól ismert sláger. Úgy tűnik ebből, hogy csak is kizárólag a pénz mozgatta őket, hogy kiaknázzák az újdonsült sztárok népszerűségét.

Ennek ellenére az Egy nehéz nap éjszakája csodálatos film, a mai napig tökéletesen megállja a helyét, minden szempontból. Könnyed és szellemes a forgatókönyv, mentes mindenfajta erőlködéstől. A főhősök egytől egyig szeretnivalóak, eredetiek és fiatalok. A dalok pedig mind szenzációsak és mindig a legjobbkor szólalnak meg. Tulajdonképpen Elvis összes filmje nem olyan szórakoztató, mint ez önmagában. Bár zenés filmet nem szokás szinkronnal nézni, most kivételt kellett tennem, ugyanis még a Pannónia Filmstúdióban készült ragyogó és klasszikus szinkront kár lenne kihagyni bárkinek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása