Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hatalmas Afrodité

2011. augusztus 20. - Santino89

Már láttam valamikor régebben a Hatalmas Afroditét, de a görög kóruson és a buta kurván kívül nem emlékeztem már semmire. A film újranézése során világossá vált, hogy tényleg kb ez a két ötlete volt Woodynak. A görög kórus valóban remek poénforrás, anakronisztikus minőségében új szavakkal mossa össze a régi tragédiákat ezzel a modern komédiával. Kezdetben csak kommentálják a cselekményt, majd közvetlenül beszélgetnek, és tanácsot adnak a főhősnek. Szóval ez mindenképpen ütős, de önmagában azért kevés lenne.
A másik ötlet Woody örökbefogadott gyerekének végtelenül buta, prosti anyukája. Kezdetben ez még elég vicces, majd inkább idegesítővé válik. Persze előfordulna nagyon jó beszólások a film végéig, Woody ugyanis remek dialógusokat írt, és nem ül le a film egy pillanatra se, minden folyik rendesen a maga medrében. Kicsit bántotta a szememet Woody álszenteskedése, hogy elvből nem nyúl hozzá a csajhoz. Valószínűleg ez azért van, mert pár évvel később az Agyament Harryben egész más volt vele a helyzet ilyen téren. Persze ez más színésznél nem kéne, hogy zavarjon, de Woody mégicsak mindig Woodyt alakítja. A többi színész viszont nagyon rendben van, a mellékszerepekben olyanokat láthatunk, min Helena Bonham Carter (Tim Burton filmek), Peter Weller (aki nekem már örökre Robotzsaru marad), és F. Murray Abraham (ő ölte meg Mozartot).  A film lezárása, a végső poén még nagyon jó volt, ügyesen, bár kissé hirtelen varrta el a szálakat.
A Hatalmas Afrodité már nem tartozik Woody remekművei közé, sőt még felejthető is, de jó kis film, érdemes vele egy próbát tenni.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása