Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Forráskód

2011. december 30. - Santino89

Már a főcímnél éreztem, hogy ez jó lesz, na nem mintha olyan nagy szám lett volna, de a színészek közül mindenkit kifejezetten szeretek, és ebben a filmben sem kellett csalódnom bennük. Jake Gyllenhaal nagyon hiteles, szimpatikus és meggyőző ebben a nem feltétlenül egyszerű szerepben, Michelle Monaghan-t ugyan kicsit későn fedezte fel magának Hollywood, de akkoris nagyon cuki, Vera Farmiga pedig még katonaruhában is szexis és meggyőző.

A forgatókönyv alapötlete nekem tetszett, bár nagyon eredetinek azért nem nevezném, inkább a kidolgozással volt baj, nagyobb szükség lett volna, hogy jobban megmagyarázzanak bizonyos dolgok, és összetettebb legyen a film. A rendezésben viszont nincs hiba, az alig másfél órás film folyamatosan pörög megállás nélkül, hogy véletlenül se legyen kedvünk belegondolni az apróbb hiányosságokba. A film végén kicsit megcsusszantak a készítők, leforgatták ugyanis a tökéletesen költői, lírai befejezést, ami rendkívül hatásos. Lett volna, ha utána nem folytatják a sztorit csak azért, hogy mindenképpen happy end legyen a Forráskód vége.

Viszont még így is egy abszolút jó kis filmről beszélünk, másfél órányi izgalomról és kikapcsolódásról, amelyben jó arányban keveredik a sci fi szál, az akció, és a kissé elszállt alapötlet ellenére még az érzelmek is hitelesek. A kritikusok és a nézők egyaránt elismerésüket fejezték ki, és ez nem véletlen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása