Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Batman vs. Superman nyereményjáték!

2016. április 13. - Filmbook

A Fantasmania,hu online játékbolttal nyereményjátékot hirdetünk a Batman vs. Superman film kapcsán. Részletekért kattints lent a Tovább gombra!

batman-v-superman-nyeremenyjatek_1.jpg

A játék során megnyerheted Batmant:

batman-figura-16cm-mesehos-mozgathato-szurke-ls.jpg

 

Vagy Supermant:

batman-figura-16cm-mesehos-mozgathato-szovpal-ls.jpg

Mindkettő 16 cm-es mozgatható akciófigura, mesehős megjelenéssel. Ha nyersz Te választod ki, hogy melyiket szeretnéd. Hogy ki melyik figurát szeretné, azt a játék facebook eseményén, kommentben lehet jelezni, itt. Ez nem kötelező, de jó, mert így rögtön tudjuk, hogy a nyertes melyiket szeretné.

 

Mit kell ezért tenned?

Először is lájkold a FilmBOOK facebook oldalát, ha eddig nem tetted volna. Miután lájkoltad, nagyon fontos, hogy ajánld az oldalt ismerőseidnek! 

Másodszor pedig töltsd ki ezt a pofátlanul könnyű KÉRDŐÍVET.

Aki lemarad a nyereményekről ne csüggedjen, a figurák meg is rendelhetők a Fantasmania.hu oldalán.

 

Plusz bónusz nyeremény is lesz: az eseményen résztvevő kommentelők közül valakit a Magyar Szuperhős Mesék második számával jutalmazunk meg. A bónusz nyereménynek felajánlott Magyar Szuperhős Mesék 2. számban tovább ismerkedhetsz a magyar szuperhősökkel, Harcsa Huszárral és Hungária Kapitánnyal. A képregényeket itt meg is rendelheted: http://magyarszuperhos.hu/

A játékot a mai nappal kezdjük és a válaszokat április 21-ig fogadjuk. Az összesítés eltart egy kis ideig, így 25. után derül ki a nyertes személye.

Szóval hajrá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása