Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kung fu panda

2011. április 13. - Santino89

"Mikor mondasz már le az irányítás illúziójáról?"

Még a bemutató idején láttam a moziban a Kung Fu panda előzetesét, és a a zenei aláfestéssel együtt egy humortalan gagyinak tűnt, úgyhogy nem is vettem volna a fáradtságot, hogy megnézzem, ha nem beszéltek volna róla kedvenc rádióműsoromban A hét mesterlövészében.

A Kung fu panda tényleg király film, tökéletes bizonyítéka annak, hogy általában miért szeretem jobban a Dreamworks animációt a Pixarral szemben. Remekül ötvözi a kínai filmeket az amerikai baromságokkal, szlengekkel, tele van jó poénokkal, kiváló karakterekkel (Őrjöngő Ötös) és még a panda sem válik idegesítővé, pedig nagyon megvolt benne a lehetőség. A látványvilág meg egyenesen lélegzetelállító, gyönyörű minden egyes képkocka, alig lehet betelni vele. Ami külön pluszt ad a filmhez az a filozófiai töltet, ami jócskán megtalálható, és igazán van min gondolkodni az erre fogékonyaknak.

A Kung fu panda kiváló szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak, kíváncsi vagyok a második résszel sikerül-e tartani a színvonalat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása