Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmkritika '94 - Ősi idegenek paródia

2013. június 15. - dvd_94

Végre, sikerült elkészíteni!
Hosszú távollétemnek oka egyszerű, érettségi időszakban vagyok. Tudjátok milyen -> szar.

Ennek ellenére sikerült elkészítenem ezt a videót, kicsit eltér a szokásos filmkritikáimtól, mert sorozatról van szó, méghozzá History channel divatos dokumentumfilm sorozatáról. 

Úgy döntöttem ilyen esetben sokkal jobb, ha hamar kielemzem a problémáit, utána pedig szemléltetem őket, így az elemzés után az Ősi idegenek paródiáját láthatjátok, amely kielemzi a Nagy Magyar Alföld földönkívüli vonatkozásait!

Ha tetszik a paródia készítek még hasonlókat, hogy legyen változatosság a videóim formátuma között. 

 

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.06.16. 01:51:59

nekem nagyon tetszett ez is, a második felén szétröhögtem magam az egyre nagyobb hülyeségeken, amiknek annyira nincs is légből kapott áltudományos alapja, tekintve, hogy ezt már hallottam több helyen, hogy hologramot meg atombombát csakis idegen tervrajzok segítségével lehet kifejleszteni

köszönet a kritikáért mert enélkül teljesen bizonyos hogy soha a büdös életben nem jutok el ehhez a sorozathoz (így meg most már pláne nem :)

és persze várom a Supergirl-t epekedve :D

jackass99 2013.06.16. 10:52:40

Szuper jó kis videó volt. A paródiás rész nagyon bejött máskor is jöhet.

Santino89 · http://filmbook.blog.hu/ 2013.06.16. 19:59:20

Hát öreg, gratulálok, én eddig nem hittem az ufókban, de teljesen meggyőztél :D
Örülök, hogy visszatértél, nagyon ihletett állapotban készülhetett ez a videó, meg látszik a rengeteg munka, kreativitás, amit beleöltél, baromi jó lett, talán a legjobb az összes eddigi vidid közül, ami kurva nagy szó, mert azok se voltak semmik. Csak így tovább!

K.Leslee 2013.06.18. 20:46:34

Remek video!
Dancso Peter jutott eszembe:-)

rammsteinfan 2013.08.14. 18:16:27

Az összes ratyi asylumos kivéve évad záró videódnál "A videó The Asylum anyagát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt." hát ez naggyon vicces :D légyszi tedd fel újra mindet.

wasq 2014.03.04. 00:14:05

Teljesen korrekt! Végignézve ezt a műsört az előadottak alapján számomra teljesen nyilvánvaló (bármennyire is titkolják), hogy sok-sok évvel ezelőtt komoly ősi földönkívüli aktivitás volt az alföldön és az ország egyéb részein, melynek hatása úgy a tájon mint az embereken világosan tapasztalható változásokat és nyomokat hagyott. Ugyan ki ne találná enyhén szólva is furcsának, hogy csak ITT élnek olyan szarvasmarhák melyeknek szürke a színük holott ezek az állatok normálisan mindenhol máshol a világon más színűek. Egyértelmű, hogy ilyen állatok csakis egy technikailag fejlett és komoly biológiai ismeretekkel rendelkező,l felsőbb rendű lények genetikai módosítgatásainak eredményeképpen jöhetettek létre. :) És most már az is világos (bár mindig is gyanítottam), hogy R2D2-t sem földi emberek találták ki, hiszen erre akkoriban nem lehettek képesek, hanem ahogy a dokumentum filmen is látható volt, nyilván az Ősi idegenek által hagyott ősi kőtábláról leshette le valaki. Így már lassan minden világos.... ;)
süti beállítások módosítása