Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az U.N.C.L.E embere

A 30 perces preview // egyben topknotunk jóslata

2015. július 22. - topknot

Avagy hogyan érkezik meg augusztusban a nyár Kingsmanje. Szinte ahogy kijöttem a vetítésről ez volt az első gondolatom! Guy Ritchie legújabb filmje nincs annyira felkapva, nem találkozol vele mindenhol ha járkálsz a városban, és a barátaiddal sem ez a film jön fel először ha moziról van szó! Pedig… A történet lényege, hogy a ’60-as években egy CIA ügynöknek és egy KGB ügynöknek együtt kell dolgoznia hogy ne pusztuljon el a világ valami rejtélyes bűnszervezet nukleáris keze által. A vicces a sztoriban az, (ahogy a previewból lejött) hogy a Henry Cavill (Superman) által játszott CIA ügynök tűnik az szemét, faramuci “antihős” főszereplőnek, míg Armie Hammer (Magányos lovas, Tükrüm tükrüm, Social network) a szovjet ügynök a “jófiú” becsületes “hős-hős”nek. Nekem már ez a fordulat is nagyon tetszik, hiszen legtöbb esetben pont az ellenkezőjét látjuk! Aztán ott van még aki fontos lehet Alicia Vikander (Ex machina) akire majd Armie Hammernek kell vigyáznia, ha minden igaz. Meg aztán láthattuk az előzetesben Hugh Grant-et is ami biztos érdekes lesz mert ha emlékezetem nem csal, ő nem annyira ügynökös, kémes karakter.

Úgyhogy én már szépen előre félreteszem a zsebpénzem a nagyobb nachosra, kukoricára és kólára a pénzem és varom, hogy jóslatom beteljesüljön amikor a film kijön a mozikban.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása