Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tökéletes védelem

2012. május 23. - Santino89

Van Damme újabb „tökéletes” filmje. Csakhogy a korábbiakkal ellentétben ez tökéletesen szar.hardcorps.jpg

Jean-Claude-ot méltattam a Halál nyomában és a Maga a pokol kapcsán, ugyanis mind a két filmben magához képest elég jól alakított, így azt hittem, hogy talán folytatódik ez a szemmel látható fejlődés. Sajnos nem. A Tökéletes védelemben már nem csak kiöregedett ebből a szerepből, de rosszul és unottan is játszik. A legnagyobb baj mégis az, hogy eddig ugyan sok rosszat el lehetett mondani a legtöbb Van Damme filmről, de az biztos, hogy egyik sem volt unalmas. Hát a Tökéletes védelem túl hosszú, unalmas, alig van benne pár akciójelenet, és ami van, az sem túl színvonalas. Régi barátja, Sheldon Lettich rendezte, így nem értem, miért olyan gagyik az akciójelenetek, hisz a Dupla dinamitban meg tudták normálisan csinálni 15 évvel ezelőtt. A verekedések ugyan a legjobbak a videós Van Damme-ok közül, de a nyomukba sem érnek például az Oroszlánszívnek, amit szintén Lettich-el együtt készítettek. Legalább megpróbálhatták volna lemásolni a régi, nagy sikereket. A fényképezés is hasonlóan tv-film színvonalú, és úgy egyáltalán kiábrándító.hardcorps13.jpg

A legdurvább a film vége. Egyébként sem volt jellemző a logikus történetvezetés, de ami a fináléban történik, arra már nehezen találok szavakat. A szereplők tökéletesen értelmetlen dolgokat csinálnak, hülyeség követ hülyeséget, mindenki teljesen logikátlanul viselkedik, nincsenek normális motivációk, csak némi hatásvadászat.

A Tökéletes védelem egyetlen erénye, hogy a szexi Vivica A. Fox szerepel benne, és mind tudjuk, milyen ritka egy Van Damme filmben az igazán jó csaj. De ezen kívül nem sok mindent tudnék felhozni a film mentségére. Nagyon rossz, de azért a Tökéletes katona 2, vagy a Vakvágányon szintjét nem éri el. De ez nem dicséret, ne nézzétek meg a Tökéletes védelmet, ezerszer hasznosabban is el tudjátok tölteni ezt a több mint 100 percet.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása