Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amerikai mesterlövész - nyereményjáték

2014. február 16. - Filmbook

Ezen a héten kerül a mozikba Clint Eastwood legújabb filmje, az Amerikai mesterlövész,  Bradley Cooperrel  a főszerepben. A filmet hat Oscar díjra jelölték! A MozICom felajánlásából most itt a lehetőség, hogy felszerelkezz a film alapjául szolgáló könyvvel, melyet a 2013-ban elhunyt Chris Kyle írt. A „tovább” gombra kattintva azt is megtudhatod, mit kell ehhez tenned!

as_book.jpg

Hogy megnyerd a könyvet, a következő dolgoknak tegyél eleget: először is lájkold a FilmBook Facebook oldalát, amennyiben eddig nem tetted volna. Másodszor: válaszold meg az alábbi kérdést.

Eastwood filmjeiről hány kritikát/ismertetőt olvashattál eddig a FilmBookon? (mellékszerepek, cameók is számítanak, toplisták viszont nem) A válaszlevélben linkeld be az általad talált cikkeket.

A helyesen válaszolók között kisorsoljuk a GABO kiadó gondozásában megjelent könyvet. A megfejtéseket a filmbook.blog@gmail.com címre várjuk szerda éjfélig. NE a blogon kommentben, és NE a Facebook-oldalunkon írjátok meg! A tárgynál ne felejtsétek el feltüntetni a jelszót: Amerikai mesterlövész.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása